VAN-SYB

Ingetogen met een stoer randje
Het merk VAN-SYB is in juni 2011 door Marja Eshuijs gelanceerd. Een merk gespecialiseerd in het bewerken van leer met oog voor detail en vakmanschap.

Het persoonlijke verhaal achter Marja Eshuijs
Eshuijs ronde in 2011 de tassen vakopleiding bij St. Lucas in Boxtel met een masterproef, af. Zij stond te popelen om haar eigen bedrijf te starten. Dit gebeurde onder de naam van VAN-SYB, vernoemd naar haar vader.

Zaanse roots
VAN-SYB is een merk met Zaanse roots waar ze trots op is. Een merk van mooie classy bags die met veel aandacht en liefde voor het vak in eigen atelier worden ontworpen en gemaakt.

Flexibiliteit is de kracht van VAN-SYB en uw wens vertaalt ze graag naar een uniek ambachtelijk product.

Sinds kort is er een accessoire lijn opgenomen. Op ARTZNSTD 2017 zal naast een aantal “petits bags” van VAN-SYB, ook de lederen accessoire lijn van Inez Melissen als hoeden en kettingen worden getoond.

ATELIER VAN-SYB
ATELIER VAN-SYB is gevestigd in het monumentale Pakhuis Saigon te Wormer. Een prachtige werkplek aan de Zaan, waar ook een workshop “Tassen maken” wordt gegeven. Tijdens deze workshop kun je niet alleen je eigen tas vormgeven maar neem je ook kennis van dit mooie leerambacht.

VAN-SYB collectie

VAN-SYB collectie

VAN-SYB collectie

VAN-SYB collectie

VAN-SYB collectie