Sacha Wendt

Na een kunstzinnige opleiding, gevolgd door de modevakschool belandde Sacha Wendt in het (straat)theater. Zij creëerde hier de meest uiteenlopende kleding voor theater, ontwerpers en stylisten. Voor film, televisie en theater en festivals.

Naast opdrachten in kostuums ontwerpt en vervaardigd Sacha tassen. Deze worden in diverse galeriewinkels, museumwinkels en boutiques verkocht.

2D TASSEN
De 2D tassen is een zeer originele tassenlijn. Hier verwerkt Sacha nostalgische modellen met een vleugje humor. Zij haalt de koffer en schooltas van zolder, steekt de handtas van oma in een nieuwe en kleurrijke vorm.

Door de eigenzinnige en bijzondere twee- dimensionale vertaling, lijken de tassen uit een getekende strip herrezen. Dit resulteert in prachtige tassen die zowel voor werk als voor speciale gelegenheden geschikt zijn.

2D TRAVEL
De 2D-Travel tassen zijn geïnspireerd op de oude koffer sets.

De voorvakken van de tas zijn óók vormgegeven als tassen. Hierdoor lijkt het alsof je drie tassen draagt. Ook hier tekent de zwarte lijn het twee dimensionale effect.

2D CANDY
De 2D Candy tassen zijn nieuw!

Lakleer is het nieuwe snoepgoed voor tassenmaker Sacha. Deze tassen worden door de extreme kleuren en glans nog karakteristieker, en dat weet Sacha uit te buiten.

Optisch spelen en humor zit in alle werken en tassen van Sacha. Alle tassen worden in eigen atelier ontworpen en vervaardigd.

Sacha Wendt - Schooltas rood

Schooltas ivoor

Sara travel leer raw

Sara roze front

Sara grijs front

Louisianna leer rood

Louisianna antraciet taupe oker

Louisianna Antraciet ivoor d.blauw

Koffer leer lak wit tisch M+

Sacha Wendt