Artzaanstad: hier vindt iedereen kunst naar wens

Artzaanstad Art & Jewel Event is een initiatief van Artzaanstad (v/h Het Kunstcentrum). Kunst voor thuis? Kunst voor je bedrijf? Advies over kunst? Kunst lenen of kopen? Bij Artzaanstad kan het allemaal.

Kunst kiezen is naar je hart luisteren
Kunst kiezen? Dan hoef je echt geen verstand van kunst te hebben. Om kunst te kiezen, hoef je alleen maar naar je hart te luisteren. Dan maak je altijd de juiste keuze. De gigantische collectie kunst en design van Artzaanstad bevat veel leuke, mooie en originele werken. Door het juiste kleurgebruik en een prachtig werk aan de wand straalt je kamer of kantoor warmte en allure uit. Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Kom dan gerust bij ons langs op het Hembrugterrein in Zaandam. Onze medewerkers verwelkomen je persoonlijk en bieden hulp en advies.

Ook online
Via onze website kun je niet alleen de gehele collectie bekijken en uitgebreide informatie over alle mogelijkheden vinden; ook vind je hier de webwinkel waar je alles kunt bestellen. Je kunt een bepaalde kunstenaar selecteren, zoeken op producten en prijs. Iets gezien? Bestel het simpelweg online en Artzaanstad bezorgt het bij je thuis.

Artzaanstad
Grote Hulzen 11
1505 RH Zaandam
t. 075 - 614 12 10
www.artzaanstad.nl