Nieuwsblad de Zaankanter mediapartner

De zevende editie van het Artzaanstad Event is Nieuwsblad De Zaankanter (van uitgever BDU Media) onze mediapartner, een mooie samenwerking!

Houd je brievenbus in de gaten, want op woensdag 23 mei a.s. wordt het speciale Artzaanstad Event Magazine verspreid als bijlage bij De Zaankanter bij bijna 75.000 adressen in de hele Zaanstreek.

Over BDU Media
BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken. 

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.

 

Op de foto v.l.n.r.: Tino de Betüe (BDU Media), Tamara Woudt (Artzaanstad), Charna Verheugen (BDU Media) en Sara van der Linde (Artzaanstad). Bron: Nieuwsblad De Zaankanter d.d. 02-05-2018, foto Hans de Wolff