Help mee tijdens het Artzaanstad Event!

Op 25, 26 en 27 mei 2018 staat het Hembrugterrein weer in het teken van kunst en design in de breedste zin van het woord. Tijdens het Artzaanstad Event 2018 zijn meer dan honderd kunstenaars en ontwerpers te zien, horen, voelen en beleven. Om het ook dit jaar weer tot een onvergetelijk en feestelijk succes te maken, zijn wij op zoek naar betrokken en enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen. Het Artzaanstad Event kan namelijk niet zonder vrijwilligers, kunstenaars en ontwerpers, kunst- en designliefhebbers, denkers en doeners..

Wil jij je inzetten als publieksbegeleider, kassamedewerker, op-/afbouwer of parkeerbegeleider en het evenement van binnenuit beleven? Meld je aan via een mail naar Fleur Pastoors: fleur@artzaanstad.nl. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Fleur op (075) 6141210.

Vrijwilliger zijn kan al vanaf een halve dag en Artzaanstad zorgt uiteraard dat je, naast een geweldig leuke dag en een mooie ervaring, voorzien wordt van een hapje en een drankje tijdens je shift. Tot ziens!