Live graffiti performance Peter Meijn

Graffiti-artist Peter Meijn werkt op het Artzaanstad Event live aan een graffiti-portret van 5 x 2,5 meter, watch the artist @work!

Op de grote wand links achterin de Projectfabriek is Peter op vrijdag 25 mei en zondag 27 mei aanwezig waar hij ter plekke werkt aan zijn project. Hij gebruikt hierbij verschillende technieken, waaronder airbrush. 

Over Peter Meijn
Peter- autodidact: "Ik ben sinds begin jaren '90 geïnspireerd door graffiti. Sinds die tijd heb ik vele verschillende technieken en materialen gebruikt en uitgeprobeerd waaronder: Olieverf – aquarel – boetseren - digitaal fotobewerking – airbrush – gips bewerking – pastelkrijt – grafiet, maar graffiti (spray art) is bij mij het meeste in de smaak gevallen. Dit omdat je grote vlakke snel kan vullen met kleur en overlopen goed kan faden.

De dingen die ik uit andere kunstvormen heb opgepikt gebruik ik ook bij mijn werk met spuitbus en airbrush. Na de rebel te hebben uitgehangen in de jaren '90 ben ik meer serieus met muurschilderingen en werken op canvas begonnen.

Mijn werk is zeer divers, dit omdat ik allround wil zijn in verschillende kunsten en geen eentonig werk wil maken. Na vele exposities in binnen en buitenland en vele vrije werken nationaal en internationaal ben ik in 2006 als eenmanszaak voor mezelf begonnen. Hierbij maak ik kunstwerken in opdracht voor zowel particulieren als voor bedrijven. 

Ook beheer ik sinds 2013 De L.O.A.D.S. in Krommenie. Dat is uitgegroeid tot een creative Broedplaats. Daar hebben we vele creatieve dingen gedaan zoals exposities , fotoshoots , clipshoots , paintsessies , enz.enz. ook doen we veel maatschappelijke dingen vanuit daar en steunen we creatieve burger initiatieven.

Daarnaast ben ik mij ook gaan verdiepen in de tattoo-kunst, Waar ik sinds 2016 ook professioneel mee ben gestart.

Niets is mij te gek!

Skills
Airbrush
Tattoeëren
Graffiti
Olieverf
Digitale fotobewerking
Aquarel
Boetseren
Gipsbewerking
Pastelkrijt