Muziek

Tijdens deze zevende editie van het Artzaanstad zijn onze, inmiddels bijna, huis-DJ's Jeroen en Fortuin er ook weer bij!

DJ Fortuin 
(a.k.a. Jansen met Fortuin)
(a.k.a. ‘assistent’ DJ Helpende Henk)

Laura heeft veel ge-DJ’t in het dichtbije verleden, in o.a. de Melkweg, Paradiso, the Sugarfactory en op festivals (Fashionweek in Amsterdam). Haar stijl: omgevallen platenkast. Van oud tot nieuw, lekker mixen. De gemene deler: warm & prettig. Soms om lekker op te dansen, vaak om bij te chillen/babbelen.

DJ Jeroen
Met een breed scala aan muzieksoorten verwent DJ Jeroen je gehoor tijdens je bezoek. Geen digitale muziek, maar met 'old school' vinyl.

Zoals wijlen icoon Prince eens al zei:
"I personally can’t stand digital music. You’re getting sound in bits. It affects a different place in your brain. When you play it back, you can’t feel anything. We’re analogue people, not digital.”

Talenten Fluxus
Op zaterdag 26 mei zijn er optredens van leerlingen van de Talentklas van Fluxus. Tussen 14:00-16:00 uur zijn er diverse optredens van ca. 15 minuten van finalisten van het Jan Pasveer concours. Zij laten hun talenten horen op onder andere viool en gitaar.

Lunchconcert
Op zondag 27 mei is er tussen 12:30-13:30 uur treden cellistes Marélise Pollard en friend op voor een speciaal lunchconcert voor bezoekers van het Event. Een goed begin van de zondag!